Programmatic specialist

Interesserer du dig for digital markedsføring? Har du teknisk flair og erfaring med automatiseret og systembaseret medieindkøb? Så har du nu muligheden for at blive en vital del af et ambitiøst Programmatic team, på et af Danmarks dygtigste mediebureauer.

Orchestra søger en Programmatic Specialist til at styre afviklingen af digitale kampagner.

Jobbet
Som Programmatic Specialist hos Orchestra vil du indgå i vores Programmatic team. Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil inkludere:
• Ansvar for hele Programmatic Buying processen (oplæg, eksekvering og evaluering), på digitale kampagner, for din egen portefølje af kunder.
• Løbende dialoger med medier, dataleverandører og andre samarbejdspartnere for at sikre et optimalt Programmatic setup.
• Sikre, at du kontinuerligt er opdateret på de nyeste trends og teknologier, der kan supportere vores programmatiske indkøb.
• Sikre kontinuerlig udvikling og dygtiggørelse af både kunder og kollegaer. Du vil samtidig få et indblik i bureauets øvrige aktiviteter, synergier imellem dem og de konkrete strategier og kampagner

Din profil:
Den ideelle kandidat:
– Har en grundlæggende indsigt i programmatiske indkøbsmetoder (RTB).
– Har erfaring med medieindkøb via DSP’er (primært Adform og Google D&V360).
– Har interesse for teknologi, Big Data og det digitale mediemarked.
– Har erfaring fra tidligere job(s) hvor du fx har arbejdet på bureau – eventuelt som en del af en Trading Desk (SoMe / SEM / RTB -specialist) eller Ad-operations team.
– Er passioneret, ambitiøs og har lyst til at være med til, at definere rammerne for fremtidens mediebureau.
 

Om Orchestra
Orchestra er et mediebureau bestående af meget erfarne kræfter. Vi har fokus på rådgivning af danske kunder, og er siden lanceringen i starten af 2013 vokset til 38 ansatte, der betjener brands som Tivoli, Unibet, Alka, Boxer TV og Trygfonden. Vi arbejder ud fra principper om fuld transparens i medieindkøbet, 100% medieneutralitet og en agnostisk tilgang til teknologi. Orchestra er hvert år siden 2015, blevet kåret til mediebureauet med de mest tilfredse kunder.

Ansøgning

Jesper Hjort

Head of Programmatic
jbh@orchestra.dk

Hvis du er interesseret i at blive en del af Orchestra, så send din ansøgning til Head of Programmatic Jesper Hjort, som du også er velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål.

Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, så send din ansøgning med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig!