Resonans

Webinar: Google analytics 4 – Et første blik

Resonans

Webinar: Google analytics 4 – Et første blik

Fredag d. 6. maj, kl. 10.00-11.00
Microsoft Teams

Fredag d. 6. MAJ kl. 10.00-11.00

Online | Microsoft Teams

 Google analytics 4 – Et første blik

Google har officielt meldt ud, at de 1. juli 2023 stopper med at indsamle data i Universal Analytics (GA3). Samtidig banker GA4 hårdt på døren, og vil gerne lukkes ind, og i den forbindelse skal du forholde dig til en række ting.  

Google Universal Analytics, med alle dets muligheder og begrænsninger, har været et stærkt værktøj, der har hjulpet millioner af virksomheder med at tage gode beslutninger om deres forretning. Med GA4 ser vi en opdatering af tilgangen til tracking og data, og jo før I kommer i gang med at skabe jeres nye data, jo bedre.

Der ligger en del arbejde i at blive fortrolig med GA4. Det handler både om den rent tekniske opgave at få implementeringen på plads, men også efterfølgende med at forstå de nye nøgletal og ikke mindst, at lægge dig fast på en fremtidig web analytics-strategi, der tager afsæt i disse nøgletal. 

På webinaret vil vores Performance Director, Michael Elkjær, og Web Analytics Strategist, Michael Wittrup, give en introduktion til GA4. Vi vil vise rundt i det nye interface, fortælle om de vigtigste forskelle mellem Universal Analytics og GA4, samt kigge lidt på, hvilke alternativer, der er til rådighed (og hvorfor du skal overveje dem).

Med GA4 får du et værktøj, der fungerer markant anderledes and det Google Analytics, du kender. Rapporter, navngivninger, dataopsamling og -processering ændrer sig væsentligt, og du skal forberede dig på, at mange af de data og værktøjer, du benytter i dag skal omdefineres og andre helt forsvinder.

 

 

 

TILMELD DIG WEBINARET HER

Er I flere deltagende fra samme virksomhed er det nødvendigt, at alle deltagere husker at tilmelde sig via denne formular.

Når du tilmelder dig Resonans behandler vi dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Michael Bach Kjeldsen Elkjær

Performance Director
mk@orchestra.dk
Tlf.: 30 44 22 00