Resonans

FORBRUGERADFÆRD OG FREMTIDSFORSKNING

Resonans

FORBRUGERADFÆRD OG FREMTIDSFORSKNING

Torsdag d. 16. september, kl. 08.30-11.00
Bremen Teater
Nyropsgade 39-41 | 1602 København V

Torsdag d. 16. september kl. 08.30-11.00

Bremen Teater | Nyropsgade 39-41 | 1602 København V

 

Ankomst

Der er ankomst samt kaffe, the og croissant fra kl. 8.30-9.00, og programmet går i gang kl. 9.00

Instituttet for fremtidsforskning

Bliv inspireret til at agere på fremtidens forbruger allerede i dag. Hos Instituttet for Fremtidsforskning arbejder man med en bred variation af mega trends og hvordan scenarieplanlægning kan danne fundament for en solid langsigtet virksomhedsstrategi. Vi får besøg Senior Advisor Tamira Snell, der rådgiver organisationer i strategiske innovations- og beslutningstagnings-processer med speciale inden for forbrugeradfærd. Udover at tale om mega trends, så dykker vi særligt ned i morgendagens forbruger og forudsætninger for deres adfærd.

 

Læs og se mere om Tamira her

 

Too Good To Go

Derefter vil Country Manager Heidi Boye fortælle om den rejse og udvikling virksomheden Too Good To Go har været igennem siden de lancerede på det danske marked for 5 år siden. Too Good To Go er i dag på 17 markeder med en stærk madspildsagenda.

Too Good To Go arbejder med nogle af de førende detailbrands og fødevarevirksomheder, og Heidi vil fortælle lidt om det stigende fokus på klima og bæredygtighed i virksomheder samt hvordan man bedst mestrer samspillet mellem bæredygtighed og et kommercielt fokus.

 

Vi glæder os til nogle spændende timer sammen.

 

 

 

TILMELD DIG RESONANS HER

Er I flere deltagende fra samme virksomhed er det nødvendigt, at alle deltagere husker at tilmelde sig via denne formular.

Når du tilmelder dig Resonans behandler vi dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Elisabeth Krag Hansen

Director
ekh@orchestra.dk
Tlf.: 25 33 33 17