Resonans

TEMA: MEDIEMARKEDET OG MEDIEETIK

Resonans

TEMA: MEDIEMARKEDET OG MEDIEETIK

Mandag d. 13. marts, kl. 08.30-11.30
Dansk Arkitektur Center | Bryghusgade 10, 1473 København

MANdAG D. 13. MARTS kl. 08.30-11.30

Dansk Arkitektur Center | Bryghusgade 10, 1473 København

MEDIEMARKEDET 2022 v. DR Medieforskning

Streaming overhaler for første gang TV på medieforbruget, og 2022 kommer dermed til at skrive sig ind i dansk mediehistorie som det første år, hvor der blev brugt mere tid på såkaldte nye medier end traditionelle medier. Derudover gemmer der sig mange spændende overraskelser og en interessant udvikling i danskernes mediebrug i 2022.

I dagens første indlæg vil Maria Skinbjerg-Holm fra DR Medieforskning fortælle os om udviklingen og historierne bag tallene.

MEDIEETIK v. Orchestra og Jan Trzaskowski, professor ved CBS

Fremtidens markedsfører skal ikke blot navigere ud fra lovgivningens rammer, men bør i lige så vid udstrækning navigere ud fra etiske principper, der afspejler brandets samfundsansvar. Etik handler i sin enkelthed om at gå skridtet videre end lovgivningen. Så når vi kobler medie på etikken, handler det om, at man som ansvarlig markedsfører gør sig bevidst om, hvilken indflydelse medieinvesteringer har på forbruger og samfund.

Sandra Olsen, Strategy Director og Partner i Orchestra vil give en indføring i medieetik. Jan Trzaskowski, Professor fra CBS og forfatter bag ”Your Privacy Is Important To Us!” vil udfordre os på, hvordan vi er med til at påvirke samfundet.

Paneldebat: Hvad betyder medieetik for annoncør, medie, bureau og samfund?
Vi inviterer Karina Petersen fra Rådet for Sikker Trafik og Dorthe Bjerregaard-Knudsen fra JP/Politikkens Hus med på scenen, der sammen med Jan Trzaskowski og Sandra Olsen udgør panelet. Christina Blak fra We Love People vil moderere samtalen og give salen mulighed for at byde ind i debatten.

Vi glæder os til nogle spændende timer sammen.

TILMELD DIG HER

Er I flere deltagende fra samme virksomhed er det nødvendigt, at alle deltagere husker at tilmelde sig via denne formular.

Når du tilmelder dig Resonans behandler vi dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Sandra olsen

Strategy Director & Partner 

sol@orchestra.dk

Tlf.: 29 91 82 80